Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΧΥΤΗΡΙΟ

Ώστε λοιπόν κάποιος ΜακΝαλυ, συγγραφέας, εβραίος και "τρυφερός" στις σεξουαλικές του προτιμήσεις, παραλλήλισε την ιστορία του Ιησού και των αποστόλων με αυτή μιας δράκας ομοφυλόφιλων. Και κάποιος Λ. Βασιλείου αποφάσισε να δοκιμάσει να το κάνει παράσταση. Και λοιπόν; Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι!! 

Όχι ακριβώς. Αντ' αυτού, βρήκαν ευκαιρία οι Χριστιανοταλιμπάν να κάνουν πάρτυ στο κέντρο της Αθήνας ξε
φωνίζοντας όποιον πλησίαζε στο θέατρο. Από κοντά οι ναϊτες ιππότες της Χρυσής Αυγής, δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και έσπευσαν να βγάλουν το πολιτικό τους μεροκάματο. Σαν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και τα λοιπά αριστεοειδή που έπρατταν ομοίως, όταν πάταγε το πόδι του στη χώρα ο "τεως" (υπενθυμίζοντάς μας το βάρος του τίτλου) και έφερνε το χέρι στον καβάλο για να τα "παει" κατά πως τον βολεύουν. Ξέχασαν όλοι αυτοί τους αφορισμούς που έβρεχαν προς κάθε ισλαμική φωλιά για τα επεισόδια με αφορμή ταινία που απεικόνιζε τον Προφήτη με γυναικεία μορφή.

Ξέχασαν τα αριστεροειδή τους αφορισμούς στην "Ελένη" του Γκατζογιάννη, που κατά τη διάρκεια της Σοσιαλιστικής διακυβέρνησης, δεν έπαιζε στα κρατικά κανάλια, ούτε ως βιβλιοπαρουσίαση, για να μη θυμηθούμε τη λύσσα του ΚΚΕ για το πόνημα. Η ταινία γυρίστηκε στην Ισπανία γιατί οι ελληνικές αρχές δεν έδωσαν άδεια για γυρίσματα σε ελληνικό έδαφος!!! Είναι οι ίδιοι που καταδικάζουν τα επεισόδια στο Χυτήριο. Ταλιμπάν κι αυτοί με παρδαλό μπαϊράκι, απέναντι στα μαύρα της Χρυσής Αυγής.

Και στη μέση ο ταλαίπωρος που πάσχει από την αναδρομικότητα των φοροεπιδρομών, στρέφει την προσοχή του και ξεσπά στο μικρότερο απ τα κακά που τον βρίσκουν!!!

Αν ένα κείμενο ενός εβραίου (γνωστά τα συναισθήματα της φυλής για το χριστιανισμό) και η σκηνοθεσία ενός ηθοποιού, αποτελούν την ύψιστη απειλή για το δόγμα της ορθοδοξίας και του σηψαιμικού κοινωνικού μας ιστού, η κατάντια αφορά τους τυφλωμένους ταλιμπάν, καθώς και τους πολιτικούς και εκκλησιαστικούς εκμεταλλευτές τους.
Αν η Ορθοδοξία αισθάνεται απειλούμενη από τέτοιες μαλακίες, τότε μάλλον φλερτάρει με την παρακμή της!

Δεν είναι έτσι όμως!!

Το παζάρι της εξουσίας είναι το μόνο που δεν περνά κρίση και η εικόνα του Ιησού ήταν ανέκαθεν εμπόρευμα υψηλής προστιθέμενης αξίας για κάθε λογής Χριστέμπορους. Φίλα προσκείμενους ή μη!!!

Ας μη χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Έχουμε σοβαρότερες προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε.