Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Νεποτισμού το ανάγνωσμα!!!

Καλημέρα!



Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπανδρέου, Παπανδρέου, Καραμανλής, Καραμανλής, Παπανδρέου, Καραμανλής, Παπανδρέου, Καραμανλής, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Καραμανλής, Καραμανλής, Παπανδρέου, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπανδρέου, Καραμανλής, Ανδρέας, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Ντόρα, παπανδρέου, Παπανδρέου, Καραμανλής, Παπανδρέου, Κωστάκης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Γέρος της δημοκρατίας, Γιωργάκης, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Καραμανλής, Παπανδρέου, Καραμανλής, Ανδρέας, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπανδρέου, Παπανδρέου, Μαρίκα, Καραμανλής, Καραμανλής, Νατάσα (last year!!!), Καραμανλής, Ανδρέας, Καραμανλής, Μητσοτάκης, Giorgakis, Κυριάκος, Παπανδρέου Παπανδρέου, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπανδρέου, Καραμανλής, Καραμανλής, Ντόρα, Παπανδρέου, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Καραμανλής, Παπανδρέου, Καραμανλής, Μαργαρίτα, Αχιλλέας, Καραμανλής, Γεώργιος, Μπούλης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Καραμανλής, Παπανδρέου Καραμανλής, Παπανδρέου.....





Σας φαίνεται βαρετό να το διαβάσετε λέξη προς λέξη, έτσι δεν είναι;



Κι όμως, στις παραπάνω γραμμές χωρούν 50 και πλέον χρόνια πολιτικής ηγεσίας, του τόπου και των κομμάτων.

50 και πλέον χρόνια, αλλά δε μας βλέπω βαριεστημένους που μας διαφεντέυουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.



50 και πλέον χρόνια σφαλιάρες στην εξωτερική πολιτική από τους πρωτόγονους γειτόνους, οι οποίοι καταγάγουν τις νίκες τους τη μία πίσω από την άλλη.



50 και πλέον χρόνια, λοιδορούμενων εισοδημάτων των ασθενέστερων.



50 και πλέον χρόνια, ανάληψης των βαρών από τους μισθωτούς.



50 και πλέον χρόνια συστηματικής απαξίωσης της παιδείας, και των ταλέντων που αυτή μπορεί να παράξει.



50 και πλέον χρόνια, οι εκάστοτε νταβατζήδες να κάνουν ότι τους καπνίσει με περισσή αλαζονία, μένοντας ατιμώρητοι κρατώντας σφιχτά τους πολιτικούς τους φίλους από τα αρχ...



50 και πλέον χρόνια, ενός κράτους επιθετικού προς τον ευνομούμενο πολίτη, φιλικού σε βολεμένους και ημέτερους, ενός κράτους - Θερμοκήπιο της διαφθοράς, της διαπλοκής και της σφοδρής καταπολέμησης κάθε παραγωγικής προσπάθειας, κάθε ονείρου προσωπικού, κάθε ιδανικού, αρετής και ηθικής αξίας.



50 και πλέον χρόνια, τρία σόγια παλεύουν για την εναλλαγή στην καρέκλα, γατζώνονται γερά στην μικρή ή μεγάλη ιστορία των προπατόρων τους, εκτρέφουν τις επόμενες γενιές τους στην απ' ευθείας ενασχόληση με την πολιτική (μακριά από τη δική μας πραγματικότητα δηλαδή), και με ήπια φαρμακευτική αγωγή μέσω ΜΜΕ, μας κρατούν στην απαραίτητη καταστολή,όχι απλά για να αποδεχόμαστε την ως άνω διαιώνηση των φατριών, αλλά για να φοβόμαστε το έρεβος που συνοδεύει την απουσία τους!!!



Της αμύνης τα παιδιά, διώξανε το βασιλιά!



Λίγο αργότερα, της αμύνης τα παιδιά τα πήρε ο διάολος και τα σήκωσε, όχι με όπλα αλλά με σφιγμένες γροθιές, υψωμένες στον αέρα, με αγανάκτηση και αποφασιστικότητα.



Οι ίδιοι άνθρωποι, που σήμερα κυβερνούν, επιδίδονται σε κουμπαριές, ρουσφέτια, παρέες με πλουσίους, εκκωφαντικές γαμήλιες δεξιώσεις, offshore επιχηρειματικές δραστηριότητες, κτηματικές συναλλαγές με τις ντροπές του παπαδαριού και το χειρότερο όλων, εμπόριο ελπίδας για όλους τους υπόλοιπους, τους ασήμαντους, τους μικρούς.



Αυτούς ρε παιδιά ποιός θα τους βάλει στην άκρη; Ολος ο πολιτικός μας κόσμος, το Καλέντζι Αχαϊας, η Πρώτη Σερρών και τα Χανιά, τρια μικρά γαλατικά χωριά που παράγουν Μοναρχίξ με το στανιό.



ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ.



Αν και η κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης (η ύπαρξη του οποίου είναι πιο σημαντική από το ίδιο το υπούργημα!!!) προκαλεί σκεπτικισμό με το καλημέρα.



Α! οι υπόλοιποι αφού συνέλθουν από τη στεναχώρια, ας ετοιμαστούν να υποδεχθούν την κυρία με το αλά ΤΖΟΚΕΡ χαμόγελο στην προεδρία της Ν.Δ. έτσι για να μη χαθεί ο σπόρος!!!



Αυτοί έχουν βαλθεί να ξεπεράσουν και τον Χαϊλαντερ!!!



Ταύτα και μένω!!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!
    ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ!
    ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή